Bute a pierdut cu DeGale la fel cum a castigat si el multe meciuri: CONTROVERSAT!

0
1150

Lucian Bute nu a reusit sa recupereze centura IBF la supermijlocie. A fost invins la puncte de detinatorul titlului, britanicul James DeGale.

Decizia arbitrilor a fost unanima in favoarea lui DeGale, 116-112, 117-111, 117-111, chiar daca specialistii si spectatorii au vazut altceva. “Lupta a fost extrem de stransa. Oricine ar fi meritat sa castige. Ba chiar, un mic avantaj pentru Bute” – asta au declarat specialistii care au urmarit meciul.

Bute vs. DeGale

Si atunci, de ce a pierdut Lucian? Pentru ca a luptat cu campionul mondial. Pentru ca acum, el era cel care trebuia sa demonstreze ca merita centura. Ca poate sa o recastige. Si Bute stia lucrul asta. Stia ca pentru a castiga trebuia sa il faca KO pe DeGale. Pentru ca si el si-a aparat centura la fel si a casigat meciuri tot prin decizii ale arbitrilor, considerate controversate…

Bute vs. DeGale

“Dezamăgit de decizie dar mândru de performanța mea! Câteodată o înfrângere valorează mai mult ca o Victorie! Voi continua, mă întorc în sală şi voi munci mai mult. Ultimii trei ani au fost dificili pentru mine, dar acum mă simt minunat, voi continua să muncesc şi să am şansa de a ajunge în top”, a declarat Bute imediat dupa infrangerea cu DeGale.

Bute vs. DeGale

Important este ca Lucian chiar a luptat bine. Si daca ar fi sa credem declaratia de la final, urmeaza inca o incercare de a recastiga titlul mondial.

Bute vs. DeGale

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY