Esti sportiv sau nu – NU MANCA ZAHAR!

0
9270
Zaharul Ucide

De data aceasta voi incepe direct cu concluzia: ZAHARUL ESTE O OTRAVA

Asa ca…NU MANCA NICIODATA ZAHAR!

Dar, cum este practic imposibil in ziua de astazi, macar citeste si informeaza-te de ce zaharul, pur si simplu, ‘ne ucide‘. Nu voi intra in amanunte medicale, pentru ca este plin internetul de asa ceva. Dar, daca inca nu stiti, aflati ca zaharul este principala toxina care sta la baza multor afectiuni precum: obezitate, probleme cardiace, cancer, diabet, hipertensiune…etc.

Unii nutritionisti considera zaharul o otrava pentru ca are efecte periculoase, fara sa aduca niciun beneficiu. Un gram de zahar contine patru calorii, fara a aduce vreun beneficiu organismului. Nu contine vitamine, minerale sau alte elemente nutritive.

Daca lasam cifrele sa vorbeasca, aflam urmatorul lucru:
Acum 200 de ani, consumul de zahar pe cap de locuitor era sub 1 kg. Atunci, multe dintre bolile de azi nu existau.
In 2015, un american consuma peste 90 de kg de zahar pe an. Rezultatul:
– peste 80% dintre americani sunt supraponderali si 30% deja obezi
– un american din 3 moare prin cancer, boala de inima, accident vascular cerebral sau diabet.

230 de milioane de oameni de pe planeta sufera de diabet!!!

Stop Zahar
Sistemul imunitar este partial inactivat vreme de cateva ore dupa ingerarea zaharului. Apare astfel un risc marit de imbolnavire.

Ce ar trebui sa nu mananci niciodata:

Carbohidrati simpli: sunt metabolizati usor si cauzeaza un aflux intens de insulina. Carbohidratii simplii se afla in diferite forme de zahar: sucroza, fructoza, lactoza sau glucoza. EVITA terminatia “-oza

Mancarea procesata: ascunde cantitati uriase de zahar. Exemple: paine, ketchup, sosuri, fructe confiate, unt de arahide si multe multe altele.

Sucuri: orice fel de suc din comert este plin de zahar

Cu ce inlocuim zaharul?

1. Miere de albine – dar sa aveti incredere in cel de la care o cumparati. Poate avea si ea foarte mult zahar adaugat. In plus, mierea incalzita la peste 70 de grade isi pierde proprietatile si devine toxica.

2. Xylitolul – nu suna, dar este natural si foarte slab caloric. Mai mult, nu contine niciun fel de conservanti, substante alergene si poate fi consumat si de diabetici.

3. Extractul de stevie – este cea mai dulce planta de pe planeta iar substantele dulci pe care le contine, nu sunt metabolizate de organismul uman, fiind eliminate fara ca vreo calorie sa fie absorbita.

Daca inca nu sunteti hotarati sa renuntati la zahar, concluzia unui important cercetator american a fost ca: Daca zaharul ar fi fost descoperit in zilele noastre, ar fi intrat imediat pe lista substantelor interzise, precum cocaina sau heroina…

Asa ca, NU MANCA NICIODATA ZAHAR!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY