O lume dopata, dopata de tot…

0
673
Doping

S-au inchis ochii si s-a evitat de zeci de ani acest subiect. Iar, in unele sporturi, se vor mai inchide ochii. Pentru bani, se ignora orice. Dar, uite ca se mai intampla ca unele chestii sa nu se mai poata musamaliza…

Cutremurul din atletism va fi, sper eu, doar inceputul.
Nu mai putin de 146 de medalii, dintre care 55 de aur, sunt sub suspiciunea ca ar fi fost castigate, intre anii 2001 si 2012, de sportivi dopati.
Dezvaluirile au fost facute de televiziunea germana ARD si cotidianul britanic ‘The Sunday Times’, dupa ce au studiat documente ale Federatiei Internationale de Atletism, care aratau rezultatele a 12.000 de teste de sange pentru 5.000 de sportivi.

Doping

Din pacate, nimic Socant!…asa cum au titrat publicatii mari. Nimic socant, pentru ca oamenii ‘din sport’ si oamenii ‘de sport’ stiu foarte bine ce se intampla ‘in sport’. Altfel, nu s-ar fi ajuns niciodata la un asemenea nivel de performante.

Eu as avea doar doua intrebari:

1. De ce a musamalizat pana acum federatia internationala de atletism aceste informatii?

2. Cand vor fi controale drastice si serioase si in alte sporturi importante, precum tenisul si fotbalul? E retorica intrebarea. NICIODATA nu vor fi. Pentru ca banii conduc sportul, nu federatiile!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY