Patrick Ekeng, iarta-ne! Intr-un weekend de doliu, Sportul ne-a aratat ca nu va muri niciodata!

0
2124

Spun ‘Patrick Ekeng, iarta-ne!’…pentru ca acest weekend trebuia sa fie de plans, de regret, de frustrare pentru ca in aceasta tara un sportiv de 26 de ani moare cu zile, de doliu in sportul romanesc…

Si cat am fi vrut sa fie asa, nu am putut. Niciunul dintre noi nu a putut. Pentru ca sportul ne-a demonstrat ca nu moare. Niciodata.

In acest weekend de doliu, CSM Bucuresti a reusit o performanta uriasa. URIASA. A castigat Liga Campionilor la handbal feminin, chiar la prima participare.

CSM Bucuresti

Simona Halep a castigat primul turneu intr-un an si doua luni. Si ce turneu…Premier Mandatory, la Madrid, patronat de Ion Tiriac.

Simona Halep

La acelasi turneu, Tecau si Mergea s-au duelat in finala de dublu iar Horia a iesit invingator, alaturi de partenerul Rojer.

Horia Tecau

Ce weekend a fost…poate cel mai important din sportul romanesc de foarte multi ani incoace. Am urlat si am plans de bucurie!

Dar sa nu uitam sa il rugam pe Ekeng sa ne ierte. Sa ne ierte pentru ca bucuria a fost mai mare decat tristetea. Dar nu si decat regretul. Regretul ca in aceasta tara, vorba unui amic, comanda la pizza vine mai repede decat ambulanta.

Sportul nu moare!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY